Aankondiging ALV Plaatselijk Belang

De Algemene Ledenvergadering van Plaatselijk Belang Hylpen vindt plaats op vrijdag 9 maart om 20:00 uur in gemeenschapscentrum De Foeke. Alle leden maar ook gasten worden hierbij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de vergadering. We willen u erop wijzen dat het mogelijk is om als lid agendapunten aan te dragen of vragen vooraf bij ons kenbaar te maken. Vorige vergaderingen hebben we ervaren dat tijdens de rondvraag de nodige vragen worden gesteld die ook tot onze teleurstelling soms niet direct van een antwoord kunnen worden voorzien. Als u de vragen vooraf stelt kunnen we met meer zekerheid een antwoord geven. De volgende zaken worden in ieder geval geagendeerd: ontwikkelingen parkeerbeleid, windmolenpark IJsselmeer en bijbehorend omgevingsfonds EN de jaarlijkse schouw met de Gemeente SWF. Uw inbreng kunt u toesturen per email via pbhsecretariaat@gmail.com of kan door de brievenbus bij Stadsweide 4.

In de volgende editie van Uus Likje Wraald zal de uitnodiging en de agenda volgen van de ALV.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *